Dekra Certificering 2018

We hebben in juli 2018 ons certificaat weer verlengd voor zowel de huisartsenzorg als de apotheekzorg. Onze praktijk voldoet hiermee aan de nieuwste ISO en NEN 9001:2015 normen. We stoppen veel tijd in vernieuwing en kwaliteit van zorg en zijn als team trots op het behaalde resultaat!

Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen op zowel het gebied van de farmaceutische zorg als de huisartsenzorg, en dat wij ook periodiek getoetst zullen worden. Belangrijke onderdelen waarop getoetst wordt zijn onder andere de patientveiligheid, hygiene, patientvriendelijkheid en het werken volgens de nieuwste richtlijnen. Het grootste deel van de veranderingen binnen onze praktijk zullen voor u niet direct zichtbaar zijn, wel zullen we in het kader van de certificering regelmatig een patienttevredenheidsonderzoek uitvoeren. Op onze enquete van 2015 hebben we een grote respons gekregen met zeer positief resultaat. Wij blijven hard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, als u aanmerkingen of suggesties heeft horen we dat graag van u. 

9 oktober 2012 zijn wij als praktijk gestart met het certificeringtraject. Per 31 oktober 2014 zijn wij als praktijk dekra-gecertificeerd voor zowel het apotheekdeel als het huisartsendeel van de praktijk.