Baxter (medicatie rol)

BAXTER

Als u gebruik maakt van meerdere geneesmiddelen, dan is het soms lastig om de verschillende geneesmiddelen uit elkaar te kunnen houden of om te onthouden op welke tijdstippen de middelen ingenomen moeten worden. Tevens is het uitdrukken van tabletten uit een strip of het openmaken van een potje met reumatische klachten moeilijk. Wij biedt u hiervoor een oplossing die dit allemaal vergemakkelijkt: Medicatie op rol, door middel van een Baxterzakje.

Wat is een Baxterzakje?
Een baxterzakje is een medicatiezakje waarin de verschillende medicijnen bij elkaar zitten die op een bepaald moment van de dag ingenomen moeten worden. Deze zakjes zitten aan elkaar op een rol.

De voordelen van uw medicatie in rol zijn:
1. U heeft in één keer het overzicht in de medicatie.
2. Nooit meer een vergeten dosis.
3. Nooit meer stripjes uitdrukken of potjes open te maken.
4. Ideaal voor op vakantie.
5. Uw medicatie staat altijd op een vast tijdstip klaar in de praktijk.

Op het zakje staan de naam van het geneesmiddel, de innametijd en de datum vermeld zodat u zich niet meer kunt vergissen in het moment dat de medicijnen moeten worden ingenomen. Alle zakjes zitten voor een bepaalde periode op een rol. Deze periode is meestal een week. 

 

 

 

U krijgt eenmalig een opbergsysteem meegeleverd waar u elke week de rol in kunt plaatsen en een map met voorlichting over het gebruik van de baxterrol.

Vragen of meer informatie?
Heeft u nog vragen of wilt u wat meer informatie neem dan contact opnemen met de praktijk.